Recomandarea saptamanii

16 semne ca dragostea ta pentru pisici este exagerata

Pisicile au darul de a ne face sa le adoram si sa nu ne mai saturam de ele
Cauti o rasa anume?

Te ajutam sa o gasesti!

Bloguri

Anunturi adoptii/donatii animale

In data de 23 septembrie (joi) se va dezbate in cadrul sedintei Comisiei de administratie publica din Camera Deputatilor (acolo unde este blocata de »Citeste mai departe

Messenger

Messenger Romanesc

Instaleaza acum ultima versiune de messenger romanesc UltraRapid!

Categorii: Pisici

Pisicile au darul de a ne face sa le adoram si sa nu ne mai saturam de ele. In plus, sunt asa de cuminti, docile si linistite, incat poti avea impresia ca una nu este niciodata indeajuns pentru un iubitor adevarat de pisici si uite asa risti sa-ti transformi casa intr-un rai pentru pisici si sa fii considerat deplasat.

1. Nu te poti abtine sa nu salvezi fiecare pisica intalnita pe strada. Nu ar fi nimic rau in asta, numai ca uiti sa le mai gasesti alt camin si raman toate pe canapeaua ta, pana la urma.
2. Nu mai concepi sa inviti la tine sau sa te vezi cu persoane care iti amintesc mereu ca ai prea multe pisici.
3. Cand iti developezi ultimele poze facute, nu vezi nici macar un picior de om. Toate sunt populate de animalute blanoase si mieunatoare.
4. Ai mai multe pisici decat un petshop si ladita de nisip in fiecare camera din casa.
5. Iti stii fiecare pisica dupa nume, zodie, data nasterii si preferinte alimentare, insa incepi sa uiti de prietenii din lumea umana.
6. Ai prefera sa urmaresti la nesfarsit spoturi publicitare decat sa deranjezi o pisica adormita peste telecomanda.
7. Porti in geanta o punga plina cu resturi alimentare cu care hranesti toate pisicile intalnite pe strada.
8. Te opresti si vorbesti cu pisicile, chiar daca esti deseori ironizata pentru acest obicei.
9. Cand ajungi la munca, toata lumea incearca sa indeparteze firele de par de pisica de pe tine, pentru ca tu nu mai reusesti de una singura.
10. Iti alegi prietenii in functie de cat de mult iubesc pisicile.
11. Tinzi sa monopolizezi fiecare discutie si sa o aduci catre subiectul pisici.
12. Consideri pisicile copii tai si numai asa vorbesti despre ele. Nu-ti pasa daca altii nu te inteleg.
13. Colegii de la munca nu te mai intreaba cum ti-ai petrecut weekendul, ci ce mai fac pisicile tale.
14. Cheltuiesti lunar sume exorbitante in petshopuri pe jucarii si accesorii pentru pisicute.
15. In casa ta troneaza un imens loc de joaca pentru pisici, fix in mijlocul sufrageriei.
16. Pisicile au voie sa se suie pe masa din bucatarie, la fel ca si in patul tau si ti se pare perfect normal ca doar e si casa lor.

Produse recomandate
Data: 2012-02-07
Print_icon Email_icon   Facebook_icon   Twitter_icon   Delicious_icon   Ym_icon  
Voteaza: 
Lloop-icon Vizualizari: 2186 Lchat-icon 3 comentarii Lstar-icon Rating: 5
3 comentarii "16 semne ca dragostea ta pentru pisici este exagerata"
User-icon soarec - 04.04.2012 14:50
Cine hotaraste ce e exagerat si ce nu?Ce inseamna exagerat?Fiecare isi creste pisicile,ciinii ,copiii asa cum crede de cuviinta....Cine poate sa vina la mine si sa-mi spuna ca exagerez cu dragostea?Sau cu grija?E mai bine sa-i las nemincati,sa-i bat,sau sa fac exact ca in articol si sa nu-mi pese de ce cred altii?NU au ales ele sa vina la mine in casa ci eu le-am adus,asa ca e normal sa fie si casa lor.....vreti o statistica:42%dintre femei nu-si hranesc zilnic COPIII cu o fructa sau o leguma.Eu imi permit sa le iau pisicilor mele mincare si de 300 de mii ki;logramul,in primul rind pentru ca o hrana adecvata e ca si dragostea.......nu trebuie sa lipseasca!
User-icon miha - 08.04.2012 22:42
eu imi las pisica sa se urce si pe masa si pe dulap si in pat , sa faca ce vrea ea toata ziua, iar uneori cred ca nu este deajuns , ca dragostea mea nu este deajuns de "exagerata":)
User-icon Nagy Ana - 29.04.2012 16:49
adevarat-am inceput cu un pisoi -acuma am 16.viata mea se roteste in jurul lor.adevarul este ca fac sacrificii extremi,am renuntat la prieteni care ma criticau si ma critica-profit de fiecare moment care pentru mine este important de a simtii un pupic dulce si sincer care mi-l ofera oricare dintre pisoi.Ma simt iubita apreciata si in contrast cu cea ce se spune despre feline ca sunt independente si extrem de narcisiste pot spune ca pot invata mult din comportamentul lor in plus sunt de o inteligenta putin intalnita.Blanitele mele sunt toate gasite in situatii nefericite lovite si bolnave.Acuma sunt adulti si privindu-i am satisfactia unei mame care a salvat viata fiului sau.Din pacate locuiesc intre persoane care urasc animalele motiv pentru care fac un alt sacrificiu.Am pus casa in vanzare si cu ajutorul lui DUMNEZEU incerc sa gasesc o zona linistita unde vecinii nu au vizibilitate si vad de casa lor.Pentru mine pisicii sunt o varianta mai mica a copiilor.Au nevoie de toata dragostea posibila-RASPLATA ESTE PE MASURA.Mama mea este la fel iar eu am transmis la randul meu fiicelor mele acelasi sentiment.Fiica mea recent casatorita la NEWYORK si-a cumparat singura cadoul de nunta-2 pisoi galbeni care aveau nevoie de o mamica.Sunt foarte mandra de ea si sunt convinsa in viitor si fii ei vor iubi animalele.NICIODATA DRAGOSTEA PENTRU PISICII NOSTRI NU ESTE EXAGERATA.ANA
Pagina 1 din 1
1
Adauga comentariul tau la articolul "16 semne ca dragostea ta pentru pisici este exagerata"
Sau
Logeaza-te pe facebook pentru a posta comentariul
Va rugam completati E-mail valid.
Va rugam completati Nume.
Va rugam completati E-mail valid.
Reset
Cei care au citit "16 semne ca dragostea ta pentru pisici..." au citit si :
Pisicile Picasso strang bani pentru animalele abandonate

Pisicile Picasso strang bani pentru animalele abandonate

Doua pisici din Australia si-au gasit muza si isi folosesc geniul creativ pentru a-si salva suratele abandonate - ele creaza cu labutele tablouri care se vand, iar banii sunt folositi pentru animalele abandonate de stapani. citeste mai departe »
American Shorthair

American Shorthair

American Shorthair este o rasa de pisici considerata a fi descendenta din rasele de pisici domestice din Anglia. Acestea erau aduse de catre englezi in America pe vapoare pentru a proteja transporturile de soareci si sobolani. Conform Asociatiei feline Cat Fancier Association din anii 2006-2007, Ame citeste mai departe »
Ragdoll

Ragdoll

Invaluit in mit si mister, Ragdoll-ul este o pisica de talie mare, relaxata si afectuoasa cu o blana lunga si frumoasa si ochi albastrii stralucitori. Ca rasa hibrid, Ragdoll-ul a fost creata in urma unor ani de imperecheri selective, dar ce rase de pisici au fost mai precis implicate in formarea citeste mai departe »
Calculeaza varsta animal
Alege

Alege numele potrivit

Sex

Ce se intampla acum pe site
Cum sa ai grija de iepurele tau
Serban Gbriela a comentat la articolul Cum sa ai grija de iepurele tau

acum 1 zile, 7 ore, 28 minute, 27 secunde

Bolile pisicii de la A la Z - Partea I
Loredana a comentat la articolul Bolile pisicii de la A la Z - Partea I

acum 1 zile, 10 ore, 18 minute, 43 secunde

Bolile pisicii de la A la Z - Partea I