Vacante

#vacanta scumpa #costuri vacanta #romania #vacanta #litoral

Vacantele, tot mai scumpe pe litoralul romanesc. Cati bani trebuie sa scoti din buzunar in aceasta vara, pentru un sejur

Vacantele au devenit din ce in ce mai scumpe pe litoralul romanesc. Afla de mai jos cat costa sa mergi in vacanta aici, in anul 2024. Traian Badulescu, consultant in turism si purtator de cuvant al Asociatiei Nationale a Agentiilor de turism (ANAT) a anuntat cu cat se vor scumpi vacantele pe litoralul romanesc.

"Urmeaza scumpiri, undeva la 10-15%, dar nu peste tot, sunt si hotelieri care au preferat sa mentina tarifele sau le-au scumpit putin, in general hotelurile de patru si cinci stele, ele avand deja un tarif destul de ridicat, dar hotelurile mai ieftine au marit si cu un 10-15%, uneori chiar 20% tarifele ca sa-si poata acoperi salariile, taxele, impozitele, utilitatile. Vedem cu totii ca toate s-au scumpit. Bine, in cazul turismului vorbim totusi de tarife mai mari, o noapte de cazare costa minim 100 de lei, pe cand la supermarket un cos de cumparaturi poate sa ajunga uneori doar 100-200 de lei. Totusi, multe produse de larg consum, ne uitam cu totii, si-au dublat preturile intr-un an, doi, pe cand in turism nu vorbim deloc de asa ceva", a declarat Traian Badulescu la emisiunea Totul despre bani de pe DC News.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea