Vedete din Romania

#teo rose #Anghel Damian #logodna

Vestea momentului: Theo Rose si Anghel Damian s-au logodit. Ce e gravat pe inelul pe care l-a primit artista

 

Theo Rose a fost surprinsa cu o cerere in casatorie emotionanta din partea lui Anghel Damian, iar acum a impartasit detalii despre acest moment memorabil.

Artista a primit un inel de logodna special, pe care iubitul ei l-a personalizat prin gravarea unor versuri in limba franceza.

Cererea in casatorie a avut loc intr-un moment deosebit, chiar de ziua lor de nastere, deoarece ambii s-au nascut la doar cateva ore distanta unul de celalalt. Theo Rose a dezvaluit ca gestul lui Anghel Damian a fost cu atat mai special, iar inelul de logodna personalizat cu versuri in limba franceza a adaugat o nota romantica si unica acelei zile memorabile.

„Anghel mi-a facut un cadou care pentru mine inseamna mult si a venit intr-un gest de ziua noastra, ca noi ne serbam la cateva ore distanta, un inel lat, pe care erau gravate niste versuri in limba franceza.

Era insotit de o cerere de a ne petrece restul vietii impreuna”, a spus Theo Rose in podcastul „Fain si simplu”, moderat de Mihai Morar.

„Eu imi doresc o chestie extrem de restransa. Nu vreau sa fie petrecerea aia cu 500 de oameni. Mi-as dori la un moment dat sa fie si asta, dar mi se pare ca sunt doua lucruri care se exclud una pe cealalta: momentul asta de intimitate care trebuie sa existe, sa fie pur intim, si dupa care, cumva sa impartasesti aceasta bucurie cu lumea”, a dezvaluit Anghel Damian.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare