Astrologie

#anotimp #predictii #astrologie #nastere

Anotimpul in care te-ai nascut spune multe despre tine. Te regasesti?

Foarte multe trasaturi de personalitate pot fi influentate de anotimpul in care ai venit pe lume. Iata ce spune acest detaliu despre tine!

 

Primavara

Astrele spun ca nativii nascuti primavara sunt firi cu multa energie, optimiste si foarte visatoare. Aceste persoane ies in evidenta printr-un spirit de aventura foarte pronuntat. Sunt oameni indrazneti si tind sa mearga inapoi oricat de greu ar fi fost.

Persoanele nascute primavara aduc in viata celor din jurul lor bucurie deoarece sunt mai mereu vesele si optimiste. Le place sa le faca complimente celor din jur pentru a-i face sa se simta bine.

Vara

Se spune despre persoanele care s-au nascut vara ca au un temperament puternic si vulcanic.Ii caracterizeaza curiozitatea si bunul gust. Specialistii cred ca persoanele nascute in anotimpul cald pot trece foarte usor de la o stare la alta. Acest aspect ii poate incomoda pe cei nascuti intr-un alt anotimp.
De asemenea, oamenii nascuti vara sunt ambitiosi, perseverenti si nu renunta pana cand nu le iese totul ca la carte. Tin cont de greseli si se straduiesc sa nu le mai repede.

Toamna

Cei nascuti toamna au o fire melancolica si misterioasa. Nu se simt rau atunci cand petrec timp singuri. De fapt, el chiar stiu sa se bucure in liniste de toata frumusetea vietii.

Despre femeile nascute in acest anotimp se spune ca stiu sa cucereasca si stapanesc foarte bine jocul seductiei.

Totodata, oamenii nascuti toamna au si o doza insemnata de sensibilitate. Pot fi raniti usor prin vorbe, astfel ca au nevoie de atentie si grija din partea celor din jur.

Iarna

Sunt persoane muncitoare si determinate. Reusesc de fiecare data sa impresioneze prin ambitia de care dau dovada, indiferent ca sunt la locul de munca, in oras sau acasa.

Acesti oameni au o doza mare de creativitate, sunt sinceri si au suflet bun. Din acest motiv, ii ajuta des pe cei din jurul lor. Nimeni nu poate sta in calea lor si fac orice ca sa se faca remarcati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului