Astrologie

#predictii #zodii #horoscop #astrologie

Ce ilegalitati esti predispus sa comiti in functie de zodie

Criminologia, studiul criminalitatii si al comportamentelor deviante, exista inca de la mijlocul secolului al XVIII-lea. Printre altele, criminologii studiaza cauzalitatea infractiunilor si personalitatea infractorilor. In intreaga lume exista oameni care cauta sa afle de ce unele persoane comit infractiuni si care comportamente infractionale sunt mai frecvente decat altele.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Primul semn al zodiacului, Berbecul este un lider indraznet si carismatic. Cu foc in burta, insa, bebelusii Berbec au si tendinta de a fi impulsivi. Sunt persoane neinfricate si aventuroase, ceea ce le face candidati populari pentru a se implica in infractiuni contra cost.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Semnul Taurului este considerat cel mai imprevizibil semn. Temperamental la nesfarsit, multi considera ca Taurul este unul dintre cele mai periculoase semne ale zodiacului.

Gemeni (21 mai-21 iunie)

Cunoscuti pentru personalitatea lor cameleonica, Gemenii sunt maestri ai inselaciunii. Dintre toate infractiunile, ei sunt cei mai predispusi sa se implice in ceva necinstit.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Potrivit unor surse, Racii sunt cei mai periculosi criminali din zodiac. Ei au tendinta de a comite infractiuni violente si sunt cei mai des arestati.

Leu (23 iulie-22 august)

Semnul suprem de cautare a atentiei, Leii se vor implica in aproape orice, atata timp cat oamenii se uita la ei. Adesea se vor amesteca cu infractori notorii pentru a se bucura de valul faimei.

Fecioara (23 august-22 septembrie)

Cunoscute pentru rigoarea lor impresionanta si pentru atentia la detalii, Fecioarele sunt niste infractori foarte inteligenti si organizati. Acestia nu sunt oportunistii obisnuiti. Nefiind niciodata o persoana care sa iubeasca lumina reflectoarelor, este putin probabil ca Fecioara sa se implice in vreo crima de mare importanta. Jaful sau criminalitatea cibernetica sunt mai degraba punctul lor forte.

Balanta (23 septembrie-23 octombrie)

Potrivit The Sun, Balantele sunt mai predispuse decat orice alta zodie sa aiba un cazier judiciar. Ei au reputatia de a se implica in acte de coruptie.

Scorpion (24 octombrie - 21 noiembrie)

Faimosi pentru faptul ca sunt exceptional de irascibili, Scorpionii sunt mai predispusi decat alte semne sa se implice in crime pasionale.

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

In ceea ce priveste semnele zodiacale, Sagetatorul are un element criminal mai puternic decat multe dintre celelalte. Dintre toate infractiunile, Sagetatorii sunt cel mai probabil sa comita furturi sau jafuri.

Varsator (20 ianuarie-18 februarie)

Sunt zodia cea mai predispusa sa comita o crima din razbunare. Totusi, in mod normal, ei nu se implica in violenta, ci folosesc tactici de manipulare pentru a-si depasi inamicii.

Pesti (19 februarie - 20 martie)

La fel ca Scorpionul, Pestii au reputatia de a avea un temperament inflacarat care uneori poate scapa de sub control. Activitatile criminale spontane si nesabuite sunt punctul lor forte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro