Astrologie

#cele mai timide zodii #zodii timide si rusinoase #zodii rusinoase #zodii

Ele sunt cele mai timide si rusinoase zodii. Le recunosti?

Nimic nu ii poate face sa roseasca si se pot balbai daca li se cere parerea. Potrivit astrologilor, aceste semne zodiacale sunt cele mai timide. Au nevoie de timp pentru a lasa garda jos si a se deschide in fata celorlalti. Aceasta trasatura de personalitate poate fi o povara grea pentru aceste semne zodiacale. In timp ce unii sunt adevarati provocatori care se disting prin extroversiunea lor, altii se lupta sa se exprime si sa interactioneze cu ceilalti. In general, acestia apartin anumitor semne zodiacale specifice.

 

Berbec

In mod neasteptat, acest semn de foc iubitor de actiune este oarecum nelinistit cand vine vorba de a se exprima. Berbecul se poate simti confortabil doar daca este inconjurat de persoane familiare. Aceasta zodie impulsiva poate fi tematoare in ceea ce priveste intalnirile si vorbitul in public. Daca este pietrificat de acestea, acest lucru nu il impiedica sa iasa din zona sa de confort. El se va simti inconfortabil intr-un cadru intim cu persoane pe care nu le cunoaste. Este posibil sa roseasca si sa se balbaie daca trebuie sa isi dea cu parerea. Din acest motiv, poate fi stangaci cand vine vorba de seductie.

Taur

Acest semn de pamant este cunoscut pentru calmul sau, dar si pentru timiditatea sa, ceea ce il face sa fie dificil de patruns. In ciuda curajului sau, este foarte selectiv si rareori lasa garda jos. Din acest motiv, prietenii sai sunt atat de putini. In ciuda fortei si a curajului sau, ii este greu sa se exprime in public si sa fie in centrul atentiei. Pe de alta parte, cei care cunosc acest semn zodiacal stiu ca este generos si se daruieste cu usurinta.

Dar nu va bazati pe el pentru a initia o intalnire sau o dezbatere! El va dori sa o scurteze cat mai repede posibil. Pentru a depasi aceasta dificultate, Taurii ar avea de castigat daca ar lucra la increderea in sine. Teatrul sau atelierele de vorbire sunt modalitati bune pentru el de a iesi din zona sa de confort si de a-si depasi timiditatea.

Balanta

Acest semn cunoscut pentru gustul sau pentru afacerile mondene este surprinzator de dificil de identificat. Desi este usor sa ai discutii superficiale cu el, deoarece o Balanta iti poate raspunde cu usurinta aici, timiditatea nu ii lasa sa se exprime asa cum si-ar dori.

Numai atunci cand cineva doreste sa cunoasca lucruri din sfera intimitatii sale poate fi mut. Pentru el, aceasta este o discutie neplacuta, care trebuie evitata cu orice pret. Ar fi bine ca el sa-si deschida mai des inima, mai ales daca persoana cu care vorbeste ii arata ca poate avea incredere in ea.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro