Ciorbe & Supe

#supa crema de broccoli #retete broccoli #broccoli

Cum sa faci cea mai gustoasa supa de broccoli. Iti trebuie cateva ingrediente

Supa de broccoli este extrem de gustoasa si perfecta pentru acest anotimp, mai ales atunci cand ai nevoie sa gusti si un preparat usor si slab dupa un adevarat festin. Nu dureaza mult sa o faci si toata lumea o sa o aprecieze!

 

Trebuie sa folosesti o ceapa mica, pe care sa o toci, 2 tulpini de telina tocate, 2 linguri de ulei de cocos, 2 cartofi medii, pe care sa ii cureti si sa ii tai in cubulete, 4 cani de broccoli, 2 cani si jumatate de supa clara de pui, 1 cana de lapte de migdale neindulcit, 2 lingurite de turmeric si sare si piper dupa gust.

Pune o oala pe foc mediu, adaugand uleiul. Ceapa si telina trebuie sa fie sotate timp de 4 minute, inainte sa adaugi cartofii si broccoli, potrivit Girly.ro. Mai lasa totul pentru inca 2 minute si pune supa si laptele de migdale. In momentul in care amestecul a fiert, adauga mirodenii si mai lasa totul pe foc timp de 20 de minute, acoperind oala cu un capac. Pune totul in blender si amesteca pana supa devine omogena. Pofta buna!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare