Cum sa...

#viva magenta #culoare anului 2023 #culoarea anului #pantone

A fost aleasa culoarea anului 2023. Ce simbolizeaza Viva Magenta, culoarea aleasa de Pantone

Pantone a anuntat culoarea anului 2023. Viva Magenta a fost aleasa de specialistii de la Pantone ca fiind culoarea anului 2023. Culoarea exprima puterea, vitalitatea, vigoarea si bucuria de a trai.

 

Culoarea anului de la Pantone, Viva Magenta 18-1750, vibreaza cu verva si vigoare. Este o nuanta inradacinata in natura care descinde din familia culorilor rosii si exprima un nou semnal de forta. Viva Magenta este o culoare care inspira curajul si neinfricarea, o culoare ca este pulsanta si a carei exuberanta inspira bucuria si optimismul care duce la crearea de noi povesti.

Culoarea anului 2023, Viva Magenta, este puternica si datatoare de forta. Este o nuanta de rosu animat care scoate in evidenta bucurie pura, incurajand experimentarea si exprimarea de sine fara retineri, o nuanta electrizanta si fara limite, care se manifesta ca o declaratie de exceptie. PANTONE 18-1750 Viva Magenta inspira verva pentru viata si spiritul rebel. Este o culoare care este indrazneata, plina de spirit si care poate fi purtata de toata lumea, de la mic la mare.

"In aceasta era a tehnologiei, cautam sa ne inspiram din natura si din ceea ce este real. PANTONE 18-1750 Viva Magenta descinde din familia rosului si este inspirata de rosul carmin, unul dintre cei mai pretiosi coloranti apartinand familiei colorantilor naturali, precum si unul dintre cei mai puternici si mai stralucitori pe care i-a cunoscut lumea.

Inradacinat in primordial, PANTONE 18-1750 Viva Magenta ne reconecteaza la materia naturala, originala. Invocand fortele naturii, PANTONE 18-1750 Viva Magenta ne galvanizeaza spiritul, ajutandu-ne sa ne construim forta interioara.", a explicat Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone Color Institute.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare