Dragoste

# cadouri persoana iubita #idei de cadouri #cadouri craciun #cadouri

6 idei de cadouri pentru persoana iubita. Ce cadou sa-i cumperi de Craciun

Nu este deloc usor sa alegi cadoul perfect pentru persoana iubita, cu atat mai mult daca te afli la inceputul relatiei si nu o cunosti suficient de bine. Exista insa cateva detalii la care poti fi atent si, in functie de care sa te orientezi pentru a-i face cea mai frumoasa surpriza de Craciun. Iata cateva idei de cadouri pentru persoana iubita, din care sa te inspiri.

 

1. Produse de ingrijire personala

Daca esti in cautarea de cadouri de Craciun pentru iubita trebuie sa stii ca orice femeie adora produsele de ingrijire personala, de la creme, la produse ce curatare a fetei si pana la tratamente cosmetice. Daca in schimb nu stii care sunt produsele sale favorite, poti alege un set de produse cosmetice in forma de colivie. Un aranjament inedit, care o va impresiona. In plus, va putea folosi apoi colivia pe post de decoratiune pentru casa.

De asemenea, iti poti indrepta atentia catre aparate de ingrijire personala precum o perie electrica profesionala, un ondulator sau un aparat pentru masaj.

2. Pentru pasionati de muzica

Daca iubitei tale/iubitului tau ii place sa asculte muzica, atunci ii poti face cadou o pereche de casti profesionale sau o pereche de casti fara fir, astfel incat firele de la castile clasice sa nu ii fie incomode. Sau te poti orienta catre o boxa portabila daca nu are deja una.

3. Pentru pasionate de ceai si/sau cafea

Daca iubita ta adora ceaiul ii poti cumpara un set cu ceainic si diverse tipuri de ceaiuri. Iar daca adora cafeaua, cu siguranta se va bucura sa primeasca un espressor cu ajutorul carui sa prepara diferite sortimente de cafea. Desigur, un espressor se poate afla si pe lista de cadouri de Craciun pentru iubit.

4. Adora sa citeasca?

Atunci va fi foarte usor sa o faci fericita. Cumpara-i cartile pe care si le doreste. Iar daca nu stii ce carti sa-I iei, un card cadou este o idee buna. De asemenea, ii poti achizitiona un kindle astfel incat sa-I fie usor sa-l care peste tot cu ea, inclusiv in concedii, fara a fi nevoie sa care cartile grele in bagaje.

5. Haine tematice de Craciun

O pereche de colanti cu tematica de Craciun, pe care sa-I poarte in casa, este o alegere buna. La fel si o pereche de sosete de Craciun sau o pijama tematica. Sau toate trei. Adauga si tipuri de dulciuri si ai obtinut un cadou perfect, completand lista de cadouri pentru ea.

6. Tine cont de pasiunile sale

Daca niciuna dintre variantele de mai sus nu se potrivesc cu preferintele iubitei tale, tine cont de pasiunile pe care le are. Daca prefera sa calatoreasca, o vacanta poate fi alegerea potrivita pentru un cadou. Daca ii place sa danseze, un curs de dans poate fi o optiune de luat in seama. Sau poate este pasionata de sportului extreme.

Iar daca esti in cautarea unui cadou pentru el, poate ii place pescuitul si il poti surprinde cu un set le undite sau lansete profesionale, ori cu alte accesorii pentru pescuit de care stii ca are nevoie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare