Horoscop lunar

#zodii #horoscop #noiembrie #dragoste

4 zodii care se imbogatesc peste noapte in luna noiembrie

Luna Plina din zodia Taur din 8 noiembrie va fi foarte favorabila pentru aceste semne zodiacale. Acest tranzit al Lunii va avea o influenta majora asupra vietii acestor semne, iar unele ar putea fi afectate pozitiv de aceasta Luna Plina.

 

Aceasta Luna Plina va fi si o eclipsa totala care va invita semnele sa isi gaseasca calea de evolutie pe care sunt invitate sa o parcurga in plan personal, dar si profesional. Acest lucru le va permite sa se dezvolte din punct de vedere spiritual odata cu tranzitul Lunii in Taur si al Soarelui in Scorpion. Ar putea castiga o suma importanta de bani pe neasteptate.

Luna Plina in Taur, de pe 8 noiembrie, va impinge aceste semne zodiacale sa se confrunte cu emotiile si cu fricile lor cele mai viscerale. Ei vor trebui sa invete sa se detaseze de energiile joase si sa invete sa foloseasca energiile inalte ale acestui semn de pamant.

Aceasta perioada va fi, de asemenea, o oportunitate de a-si construi o adevarata securitate emotionala, dar acest lucru trebuie sa se faca printr-o reconectare la propriile senzatii fizice si corporale. Energia Taurului te invita sa te reconectezi cu dieta ta si sa te simti in siguranta intr-un mediu binevoitor.

Taur

Taurii sunt, in general, persoane care nu au dificultati financiare. Cu Luna Plina din 8 noiembrie in semnul lor, vor avea si mai mult noroc. Vor avea tot ce au nevoie in aceasta perioada. Persoanele nascute sub acest semn de pamant vor fi foarte norocoase la locul de munca si ar putea primi o marire de salariu, ceea ce le va permite sa dobandeasca siguranta materiala. Vor putea sa cumpere ceea ce isi doresc cel mai mult si sa se distreze in aceasta perioada. Toate schimburile si tranzactiile puse in aplicare in luna noiembrie vor fi benefice si vor aduce multi bani Taurilor, care ar putea deveni bogati.

Gemeni

Dupa o lunga perioada de dificultati financiare, Gemenii vor putea, in sfarsit, sa respire in timpul acestei Luni pline din 8 noiembrie in Taur. Intr-adevar, persoanele nascute sub acest semn de aer vor fi in sfarsit norocoase si vor culege toate beneficiile muncii lor.

Ei vor putea sa-si rezolve toate problemele financiare, inclusiv o descoperire de cont care le lipseste de cateva luni. Ei ar putea primi o oferta de munca destul de profitabila care le va permite sa isi achite toate datoriile. Aceasta noua stabilitate financiara le va fi foarte favorabila si vor invata sa isi investeasca bine banii pentru a-i creste. Ar putea deveni foarte bogati in cursul lunii noiembrie.

Fecioara

Fecioarele nu vor mai vedea niciun obstacol in calea lor in luna noiembrie. Persoanele nascute sub acest semn de pamant vor fi favorizate de Luna Plina din 8 noiembrie. Fecioarele nu intampina adesea dificultati financiare, deoarece isi gestioneaza foarte bine bugetul, dar ar putea castiga o suma mare de bani in aceasta perioada.

Varsator

Varsatorii vor fi foarte norocosi din punct de vedere financiar in luna noiembrie. Intr-adevar, Luna Plina in Taur le va aduce o noua securitate emotionala si financiara. Vor avea un mare succes si isi vor recapata in sfarsit motivatia de odinioara. Vor vedea viitorul intr-o noua lumina si vor fi mai entuziasmati de el. Cu toate acestea, trebuie sa ramana vigilenti pentru a nu cheltui prea mult si pentru a controla in mod corespunzator mostenirea financiara primita. Acest lucru le-ar putea permite sa devina pensionari si sa nu mai munceasca. Aceasta perioada i-ar putea face foarte bogati.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare