Horoscop lunar

#cele mai norocoase zodii #octombrie 2022 #zodii norocoase #predictii #horoscop #astrologie

Ele sunt cele mai norocoase zodii ale lunii. Au tras lozul norocos pentru luna octombrie 2022

Suntem super norocosi ca octombrie ne aduce sfarsitul retrogradarii lui Mercur, iar acest lucru se intampla chiar la inceputul lunii.

De asemenea, in aceasta luna intram in sezonul Scorpionului, ceea ce inseamna "bye bye" Balanta. Pe parcursul lunii octombrie, anumite semne vor avea parte de cateva zile foarte avantajoase, iar acest lucru acopera atat dragostea, cat si finantele. Cu Mercur direct in Fecioara, ne vom recapata simtul comunicarii si cu siguranta vom profita de faptul ca vom putea in sfarsit sa vorbim din nou cu oamenii.

Ele sunt cele mai norocoase zodii ale lunii

Gemeni

Octombrie iti aduce cam tot ce ai nevoie pentru a duce la indeplinire unul dintre planurile tale bine puse la punct. Ai asteptat momentul potrivit pentru a "pune lucrurile la punct" si se pare ca luna octombrie a anului 2022 iti va oferi multe usi deschise si multe oportunitati.

Viata ta amoroasa va urma si ea aceeasi directie, deoarece nu mai esti deranjata de energia in scadere a lui Mercur retrograd, care te aplatizeaza mereu. Acum, cu energia refacuta, te vei simti exceptional de creativ, dar mai mult: esti gata sa te dai pe trotuare, ca sa spunem asa, pentru a-ti putea impartasi visul cu ceilalti.

Balanta

Inainte ca zodia ta sa plece, mai ai inca majoritatea lunii octombrie pentru a o trai, iar in cazul tau, a o trai inseamna sa te bucuri de viata in calea ta. Ai invatat de-a lungul anilor ca nu toata lumea are dreptate in ceea ce priveste "cum sa traiesti" si ai descoperit ca ai propriile tale trucuri in maneca. Ai prefera sa ramai cu propriul tau program in luna octombrie si asta vei face. Nu mai esti preocupat de parerile celorlalti si chiar daca stii ca oamenii din viata ta au la inima interesele tale, ei nu sunt tu si doar tu stii de ce ai nevoie cu adevarat.

Octombrie este o perioada plina de inspiratie pentru Gemeni. Nu traiesti dupa standardele nimanui altcuiva, ci dupa ale tale, Balanta, si, dupa ce ai spus asta, mergi mai departe si traieste-ti viata asa cum ai ales. Doar tu stii ce este cu adevarat cel mai bine pentru tine.

Scorpion

Aceasta luna este dedicata iubirii si romantismului, in ceea ce te priveste, Scorpionule! Simti ca ti-ai platit datoriile, si ai dreptate: asa este. Ai dobandit atat de multe cunostinte si intelepciune in ceea ce priveste dragostea si relatiile, incat simti ca stii care ar trebui sa fie urmatoarele tale miscari.

Esti complet inclinat spre dragoste si devotament; persoana cu care te implici este exact ca tine. Vrei sa participati impreuna la petreceri, sa va imbracati la patru ace, sa experimentati impreuna moda si mancarea buna si tot ceea ce viata are de oferit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Sfatul expertului