Horoscop lunar

# horoscop cariera mai 2023 # horoscop bani mai 2023 #horoscopul lunii mai 2023 #horoscop mai 2023

HOROSCOP CARIERA SI BANI MAI 2023! Cine sunt zodiile care au noroc la bani

Odata cu luna mai si venirea caldurii, nativii isi concentreaza atentia pe calatorii, concedii si escapade de weekend. Jobul cade pe plan secnd pentru multe persoane. Exista insa si nativi care stiu sa imbine perfect cele doua planuri si sa faca performante in continuare, iar acest lucru este rasplatit din plin de sefi. Pentru acesti nativi se anunta avansari in post si cresterea veniturilor. Iata ce ti-au pregatit astrele in cariera si in plan financiar, in functie de zodie.

 

Berbec

Berbecii dau dovada de o eficienta crescuta in aceasta luna. Isi clarifica obiectivele foarte bine si se axeaza pe castiguri. Eforturile acestor nativi vor da roade, care se vor vedea insa in timp, nu imediat. In ceea ce priveste veniturile, nu trebuie sa-si faca griji, insa trebuie sa aiba grija la cheltuieli.

Taur

Taurii sunt privilegiati in aceasta luna in cariera, in special cei care lucreaza in activitati intelectuale si de cercetare. Pentru acesti nativi se anunta castiguri importante care vin in special din colaborari la distanta.

Gemeni

Pentru Gemeni, in luna mai este importanta cariera si dezvoltarea acesteia. Cel mai mult ii atrag insa castigurile financiare, depunand eforturi sustinute pentru a-si spori veniturile. Nativii sunt interesati in aceasta luna in special de activitatiele intelectuale, de comunicare, de calatorii si de negocieri.

Rac

Racii pun un mare accent pe cariera in aceasta luna, in detrimentul vietii de familie. Pentru acesti nativi primeaza interesele pentru afaceri si castiguri materiale. Se anunta o perioada favorabila avansarii in cariera si a evidentierii sau chiar a schimbarii locului de munca. Cu toate acestea, nu se anunta castiguri importante pentru acesti nativi.

Leu

Luna mai se anunta a fi o luna fructuoasa in plan profesional pentru acesti nativi. La inceputul lunii, Leii simt nevoia unei reorganizari si a modernizarii metodelor si mijloacelor de lucru. In cea de-a doua parte se vor orienta spre cresterea profitabilitatii. Cel mai mult vor avea de castigat de pe urma colaborarilor.

Fecioara

Fecioarele dau dovada de intitativa la locul de munca si reusesc sa-si atinga rapid obiectivele. Din calea lor nu vor lipsi piedicile, peste care stiu insa cum sa treaca fara probleme. Au parte insa de sprijinul familiei si al partenerilor de cuplu si vor trece cu usurinta peste perioadele dificile, bucurandu-se de castiguri.

Balanta

Demersurile profesionale ale Balantelor devin mai fluente si mai eficiente. In plus, norocul este de partea lor. Este o perioada buna pentru creatie, activitati de promovare si relansare. Acesti nativi au multe de castigat in special de pe urma colaborarilor si parteneriatelor.

Scorpion

In plan profesional, Scorpionii au sanse mari sa se faca remarcati si sa urce ierarhic. Acesti nativi reusesc sa castige mai multa autoritate sau sa se evidentieze la locul de munca. Este o luna benefica pentru studii, aprofundarea cunostintelor si calatoriilor in interes de serviciu. Banii nu se vor lasa asteptati.

Sagetator

Dupa o perioada mare in care au depus eforturi colosale pentru a se face remarcati si a obtine ceea ce isi doresc, acesti nativi se pot bucura de succes. Lucrurile par sa se aseze in aceasta luna, iar probabilitatea atingerii succesului este mare. Si in plan financiar Sagetatorii se pot declara multumiti, mai ales ca banii incep sa curga inca din prima perioada a lunii.

Capricorn

Pentru Capricorni, motivatiile banesti sunt uriase. Acesti nativi acorda o mare importanta carierei si investitiilor si sunt in stare sa faca orice pentru a reusi ceea ce isi propun. Vor avea parte insa de mult stres care se poate reflecta in starea de sanatate.

Varsator

Varsatorii stiu clar ce au de facut si ce vor sa realizeze. Fac orice pentru a-si atinge obiectivele in plan profesional si reusesc sa treaca usor peste hopurile pe care le intalnesc in cale. Este o luna favorabila colaborarilor si al contractelor. Se anunta castiguri importante la final de luna.

Pesti

In luna mai, Pestii pun accentul pe viata profesionala, unde au o multime de lucruri de rezolvat si de pus in ordine. Va fi o luna dificila, cu probleme pe care trebuie sa le rezolve cu rabdare si rigurozitate, calitati care le cam lipsesc. Nu au insa de ce sa se planga la finalul lunii, cand vor observa o crestere a veniturilor.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului