Horoscop lunar

#horoscop dragoste august 2022 #horoscop august 2022 #predictii #zodii #horoscop lunar #astrologie #dragoste

Horoscop dragoste august 2022! Care sunt zodiile norocoase care spun “Da” si care sunt nativii care isi spun “Adio!”

 

Luna august vine cu provocari pentru unele zodii in ceea ce priveste viata de cuplu. Daca unele dintre acestea trec peste problemele aparute si reusesc sa faca relatia mai puternica, altele decid sa se desparta. Mai sunt si norocosii, care fie se casatoresc in aceasta luna fie sunt ceruti in casatorie. Iata, asadar, ce ti-au pregatit astrele in plan profesional, in functie de zodie.

Berbec

Luna august nu este o luna favorabila Berbecilor, in ceea ce priveste dragostea. Lucrurile devin acum mai serioase, mai complicate si dificile. Se intrevad dispute si, pentru unii nativi, chiar despartiri. Este o luna a deciziilor in ceea ce priveste viata de cuplu, insa nativii sunt sfatuiti sa se gandeasca foarte bine si sa nu ia decizii impulsive.

Taur

Taurii se lasa purtati de dragoste in luna august. Este o luna benefica relatiilor, iar pentru nativi partenerul primeaza. Nativii aflati intr-o relatie simt nevoia de a impartasi cat mai multe lucruri impreuna cu partenerul, de a face lucuri impreuna si chiar planuri de viitor. Pentru unii dintre nativi se anunta casatorii. Cei singuri simt o mai mare nevoie de a cuceri si de a incepe o relatie serioasa.

Gemeni

Luna august vine cu realizari in plan sentimental pentru Gemeni. Nativii care se afla deja intr-o relatie se bucura de viata de cuplu, de armonie si de realizari comune. Nativii isi fac planuri de viitor comune impreuna cu persoana iubita si traiesc in sfarsit iubirea la care visau de multa vreme. Cei singuri au sanse mari sa-si intalneasca jumatatea, deoarece astrele sunt de partea lor.

Rac

In august, Racii singuri au parte de multe aventuri, mai ales cei care pleaca in vacante. Acestia prefera in schimb mai mult relatiile ocazionale, in schimbul celor serioase, deoarece nu sunt pregatiti pentru un angajament atat de mare. Cei aflati deja intr-o relatie serioasa sunt sfatuiti sa mai lase de la ei luna aceasta si sa-si puna in practica cele mai nebunesti fantezii. Este o luna benefica pentru a experimenta, a te juca si a te reindragosti de partenerul de viata.

Leu

Pentru Leii aflati deja intr-o relatie, luna august nu vine cu prea mult romantism, in schimb, nativii contientizeaza ca acum, sunt mai importante responsabilitatea, indeplinirea sarcinilor cotidiene si construirea unui viitor alaturi de persoana iubita. Natiii singuri au sansa de a crea o legatura speciala cu o persoana din sfera lor profesionala.

Fecioara

In dragoste, Fecioarele au parte in luna august de conjuncturi favorabile. Se intrevad legaturi la distanta sau cu o persoana dintr-o alta tara. Cei aflati deja intr-o relatie urmeaza sa plece intr-o calatorie romantica alaturi de partenerul de cuplu. De asemena, este o luna favorabila planurilor de viitor alaturi de partener.

Balanta

Balantele au parte de o luna favorabila iubirii. Nativii vor avea parte de fericire si impliniri sufletesti. Cei singuri au sansa de a gasi persoana potrivita daca nu au asteptari exagerate. In schimb cei aflati deja intr-o relatie de cuplu se implica in viata sociala si in cea profesioanala a partenerului de cuplu si reusesc sa contruiasca impreuna lucruri interesante.

Scorpion

In august, Scorpionii singuri vor avea parte de aventuri, de iubiri patimase si de experiente intime unice. Cu toate acestea, nu este o luna benefica pentru implinirile sufletesti care vor lipsi cu desavarsire. Se recomanda prudenta pentru a nu avea apoi de suferit. Nativii implicati intr-o relatie de cuplu solida, au parte de intelegerea si sustinerea partenerului.

Sagetator

In plan relational, luna august nu se anunta una benefica pentru Sagetatori. Nativii se vor lovi de indatoriri, eforturi si chiar conditii de subordonare. Vor reactiona impulsiv, ceea ce va duce adesea la conflicte. Vor reusi sa treaca peste aceste probleme daca reusesc sa-si pastreze mintea limpede si sa comunice deschis cu pertenerul de cuplu.

Capricorn

August este o luna dificila pentru Capricorni in plan sentimental. Nativilor le este dificil sa mentina armonia in cuplu, iar asta poate duce la racirea relatiei si chiar la discutii aprinse. Cei care isi doresc ca relatia sa functioneze si in viitor trebuie sa depuna eforturi si sa se implice in activitati de cuplu. De asemenea, discutiile calme si serioase pe subiecte importante nu trebuie sa lipseasca.

Varsator

August este o luna favorabila iubirii. Varsatorii singuri au sanse sa intalneasca o persoana deosebita in timpul unei calatorii sau a unei activitati culturale, ori in cadrul unei iesiri in oras alaturi de prieteni. Cei care se afla deja intr-o relatie stabila se bucura de momente unice alaturi de partener si isi fac planuri de viitor impreuna.

Pesti

Luna august este o luna favorabila cuplului si vietii in doi pentru Pesti. Cei aflati deja intr-o relatie stabila se bucura de traiul impreuna, tandrete si momente unice alaturi de partener. Se intrevad logodne si planuri marete de viitor. Nativii singuri au sansa sa intalneasca o noua iubire sau sa regaseasca o iubire mai veche, pe care nu au uitat-o inca.

FOTO: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro