Horoscop lunar

#horoscop februarie 2023 # horoscop februarie #horoscop dragoste #predictii #astrologie

HOROSCOP DRAGOSTE FEBRUARIE 2023. Cine isi gaseste iubirea si cine isi ia adio de la aceasta

Luna februarie este luna iubirii. Cu toate acestea unele zodii sunt mai putin norocoase in ceea ce priveste viata sentimentala. Unii nativi vor intamplina probleme in viata de cuplu si pot aparea chiar si despartile. Exista insa si nativi care au norocul de a-si gasi un partener in aceasta luna. Iata ce surprize ti-au pregatit astrele in dragoste pentru luna februarie.

 

Berbec

Berbecii simt nevoia sa de a fi iubiti si rasfatati si sa isi rasfete partenerii, in acelasi timp. Luna dragostei le prieste din plin. Vor avea parte de un climat romantic presarat cu momente fierbinti in doi. Cei singuri au sanse mari sa intalneasca o persoana alaturi de care sa experimenteze senzatii nemaintalnite sau chiar sa-si intalneasca marea dragoste.

Taur

Taurii au parte de o luna plina de evenimente semnificative, neasteptate, in viata de cuplu. Toate acestea aduc insa, schimbari pozitive in viata nativilor. Vor avea parte de surprize placute si schimbari pozitive. Este posibil ca nativii singuri sa intalneasca o noua iubire si sa inceapa o poveste de dragoste magica.

Gemeni

Gemenii o lasa mai domol cu dragostea in aceasta luna. Au nevoie de timp pentru ei si de o pauza. Acestea vin in urma dezamagirilor si chiar a racirii relatiei cu partenerul. Cei singuri prefera sa ramana in aceeasi stare, din cauza piedicilor pe care si le pun singuri. Nu trebuie sa-si faca insa griji, deoarece lucrurile se vor schimba in lunile care urmeaza.

Rac

Pentru Raci, februarie nu este o luna benefica relatiilor de cuplu. Nativii se simt singuri si au tendinta de a le face reprosuri partenerilor. Ba mai mult, au impresia ca libertatea le este ingradita ori isi dau seama ca au devenit dependenti de partener. De aici pana la certuri este doar un singur pas. Este o luna avorabila relatiilor extraconjugale.

Leu

Leii sunt invaluiti in romantism luna aceasta. Nativii isi indreapta atentia catre relatia de cuplu si spre fericirea partenerilor. Atmosfera se incinge brusc in relatiile nativilor, care au parte de seri fierbinti. Se anunta o luna fulminanta, cu evenimente ce pot fi magnifice si imprevizibile.

Fecioara

Pentru Fecioare februarie este o luna cu framantari in ceea ce priveste relatia de cuplu. Se anunta o luna plina de frustrari si crize relationale si trec adesea prin framantari domestice sau amoroase pe care le este greu sa le exteriorizeze. Unele dintre acestea pot avea legatura cu latura financiara.

Balanta

In luna februarie este accentuata natura duala a Balantelor. Luna aceasta, le va fi starnita latura animalica, instinctuala, pasionala insa si cea umana si rationala. Acest lucru ii face vulnerabili in fata deciziilor, nestiind incotro sa o apuce. Nu este exclus ca nativii aflati intr-o relatie serioasa sa calce stramb. Cei singuri au sanse sa isi gaseasca perechea.

Scorpion

Scorpionii isi concentreaza atentia spre partenerii de cuplu. Este o luna in care pun acent pe dragoste, convietuire si planuri de viitor in comun. Ii cuprinde romantismul si se bucura de momente memorabile in cuplu. Mai mult, simt nevoia sa-si surprinda placut partenerii cu mici surprize. Cei singuri au sanse sa-si intalneasca perechea.

Sagetator

Sagetatorii nu au parte de o luna fabuloasa in cuplu. Totul se desfasoara intr-o rutina zilnica din care par sa nu mai poata iesi. Nativii prefera sa se concentreze mai mult pe latura financiara, responsabilitati si sarcini domestice. Din aceasta cauza au tendinta de a-si ignora partenerii.

Capricorn

Capricornii sunt unele dintre cele mai pasionale semne zodiacale, in aceasta luna. Pun mare accent pe viata de cuplu si sunt in stare sa faca orice pentru fericirea partenerului. Mai mult, acesti nativi isi fac planuri serioase de viitor si au toate sansele sa traiasca o perioada pasionala. Nativii singuri se pot astepta la orice. De la clipe pasionale alaturi de persoane necunoscute pana la intalnirea sufletului pereche.

Varsator

In ceea ce priveste viata sentimentala, Varsatorii nu o duc prea bine. Este o luna in care ies la iveala rutina, frustrarile si ingradirile, iar toate aceste duc la certuri si chiar despartiri. Romantismul si fantezia nativilor este aproape inexistenta luna aceasta, lasand loc responsabilitatilor si orientarii catre propria persoana. Lucrurile par insa ca vor reveni la normal de luna viitoare.

Pesti

Pestii vor fi supusi provocarilor in relatiile de cuplu. Nativii vor trece prin momente furtunoase, insa nu neaparat de natura negativa. Oricum ar fi, rutina cu care nativii s-au obisnuit va disparea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro