Horoscop lunar

#octombrie 2022 #horoscop octombrie 2022 #hosocop lunar # castiguri financiare # probleme in cuplu #zodii #horoscop #astrologie

Horoscop octombrie 2022. Probleme in cuplu pentru unii nativi si castiguri financiare pentru altii

Luna octombrie vine cu o multime de provocari pentru nativii zodiacului. In timp ce unii nativi intampina probleme in viata de cuplu, altii au parte de impliniri in plan financiar, insa cu multa munca in spate. Iata ce ti-au rezervat astrele pentru luna octombrie 2022, in functie de zodie!

 

Berbec

Berbecii singuri au sanse mari sa intalneasca o persoana care sa le atraga atentia. Cei aflati deja intr-o relatie au parte de armonie in viata de cuplu. Si in plan profesional acesti nativi au parte de noroc. Se anunta avansari in functie si sansa primirii unei prime sau chiar o marire de salariu.

Taur

Octombrie este o luna favorabila calatoriilor romantice alaturi de partenerul de cuplu. Cei singuri au sanse sa intalneasca persoana visurilor lor sau sa inceapa o relatie la distanta! In plan profesional apar noi oportunitati si sunt sanse mari sa inceapa noi colaborari, la distanta care sa le sporeasca veniturile.

Gemeni

Pentru Gemeni, in luna octombrie, sunt favorizate calatoriile in scop romantic si idilele la distanta. Cei aflati intr-o relatie de cuplu serioasa trec prin momente de cumpana si iau decizii importante. In plan profesional nativii se concentreaza pe profit si sunt in stare sa faca orice pentru a-l obtine. Este o luna favorabila studiilor.

Rac

Octombrie vine cu vesti bune pentru Raci in plan sentimental. Cei aflati intr-o relatie de cuplu se bucura de fericire sau armonie iar cei singuri au toate sansele sa-si intalneasca marea iubire. Si in cariera au sanse de reusite foarte mari in aceasta luna. Muncesc cu drag si spor iar acest lucru le va aduce un profit considerabil. Atentie insa la starea de sanatate si nu neglija problemele aparute.

Leu

Luna octombrie le stimuleaza nativilor nascuti sub semnul Leului nevoia de a primi si a darui afectiune. Din acest motiv, viata de cuplu este pe primul plan in aceasta luna pentru acesti nativi. In ceea ce priveste cariera, nativii au nevoie de scopuri precise pentru care sa lupte. Au sanse de castig insa trebuie sa se zbata din rasputeri pentru acest lucru.

Fecioara

Fecioarele au parte de o luna intensa si pasionala. Reactioneaza pe baza instinctului si nu accepta niciun refuz. Acesti nativi pot deveni adesea posesivi si autoritari in viata de cuplu. In plan profesional li se deschid drumuri noi, aducatoare de succes.

Balanta

Balantele au parte de provocari, schimbari si conflicte in viata de cuplu. Lucrurile par sa se linisteasca insa dupa jumatatea lunii.  In plan profesional nativii incep proiecte marete si au norocul de a gasi sprijin unde se asteapta mai putin. Trebuie sa fie insa atenti la cheltuieli, deoarece pot ramane rapid fara bani.

Scorpion

Luna octombrie este o luna prielnica infiriparii unor noi relatii si consolidarii relatiilor deja existente. Nativii au astfel parte de noroc si impliniri sufletesti in viata de cuplu. In ceea ce priveste cariera se anunta o luna dificila iar nativii trebuie sa depuna eforturi considerabile pentru a reusi sa-si duca taskurile la final. Mare atentie la starea de sanatate deoarece afectiuni vechi pot reveni!

Sagetator

Sagetatorii au parte de o luna pasionala in plan amoros, dar si de numeroase certuri in viata de cuplu. Cei singuri au sanse mari sa traiasca aventuri de-o noapte care le vor ramane intiparite in minte multa vreme. In ceea ce priveste cariera, Sagetatorii pot avea parte de succes in domeniu imobiliar, unde pot avea parte de succes in investitii pe termen lung.

Capricorn

Pentru Capricorni, luna octombrie nu este o luna a romantismului. Sentimentele acestor nativi sunt domninate in aceasta luna de interesele materiale, prin urmare vor aparea multe momente tensionate in viata de cuplu. Nativii au insa parte de noroc in plan profesional si financiar. Se anunta o luna plina de avantaje si oportunitati iar banii nu se lasa asteptati. Atentie la starea de sanatate! Se preva probleme serioase.

Varsator

Varsatorii care se afla deja intr-o relatie au parte de o atmosfera romantica si boema in aceasta luna. Cu toate acestea pot aparea neintelegeri din cauza banilor. In plan profesional, nativii au un scop bine stabilit si fac orice pentru a-l obtine. La finalul lunii vor culege roadele muncii lor.

Pesti

Pestii au parte de multe aventuri luna aceasta. Cei aflati intr-o relatie trebuie sa fie prudenti si sa-si asume riscuri. In plan profesional, Pestii au parte de o luna cu potential de succes si cu miza financiara importanta. Se anunta castiguri materiale demne de luat in seama.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro