Pentru ea

#geci sezon #geci dama #geci barbati

Este din ce in ce mai rece! Gaseste gecile perfecte pentru barbati si femei pentru sezon

Moda se schimba de la an la an sau chiar de la sezon la sezon, insa exista acele articole vestimentare care au un stil clasic, care parca nu se va demoda niciodata. Ceea ce nu se va demoda niciodata in sezonul rece sunt gecile realizate din materiale de calitate. Tocmai de aceea, si in acest moment sunt in voga gecile cu umplutura din puf si pene, gecile extrem de usoare, dar in acelasi timp foarte calduroase. 

 

In ceea ce priveste designul acestora, la moda sunt gecile lungi, care ofera tinutelor un plus de eleganta si stil. Geci cu aspect cambrat, care se asaza bine pe corp si care redau formele intr-un mod placut, geci care sa te avantajeze in functie de inaltimea pe care o ai sau de morfologia corpului. Daca preferi gecile scurte, evita-le pe cele care iti rotunjesc silueta preferându-le tot pe cele care iti subtiaza silueta si se asaza bine pe corp. 

Poti alege dintr-o mare varietate de Geci Dama la moda in acest sezon si in ceea ce priveste culoarea. Pe lânga clasicul si elegantul negru, poti alege geci in culori vesele, care iti amintesc de zilele mai calde: rosu, verde, albastru, galben si nu numai. 

Ce geci pentru barbati poti alege in acest sezon?

Desi nu sunt la fel de pretentiosi ca femeile de cele mai multe ori, si barbatii pot alege din mai multe tipuri de geci potrivite pentru sezonul rece cu ajutorul carora sa ramâna in trend, dar sa aiba parte, in acelasi timp, de un confort aparte. 

Gecile cu puf sunt preferate si de barbatii care doresc confort si stil in acelasi timp, dar si modelele de Geci Barbati bomber. Barbatii care prefera sa fie eleganti pot alege paltoanele, dar in acelasi timp isi pot orienta alegerea si spre alegerea unor modele de geci parka cu un interior calduros si cu un aspect lejer. 

Cum sa porti geaca de iarna pentru tinute cu stil?

Dupa ce te-ai asigurat ca ai ales geaca potrivita, alege sa o porti in modul potrivit pentru a avea o tinuta confortabila, dar cu stil. Alege nu numai pantalonii potriviti la care sa o asortezi, ci si pantofii cu care aceasta merge cel mai bine. Prefera ghetele sau cizmele calduroase care au si un aspect la moda si alege acele accesorii care te pot ajuta sa obtii un plus de caldura si de stil. 

Poti alege un sal sau o pereche de manusi pe care sa le asortezi, dar si unul dintre modelele de Caciuli Dama care sa te ajute sa faci fata cu o mai mare usurinta provocarilor legate de stil si confort. Imbina toate acestea in mod armonios si vei reusi sa obtii acele tinute deosebite din toate punctele de vedere. 

FOTO: answear.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului