Vedete din Romania

#relatie soacra #adrian mutu #soacra

Adrian Mutu, despre relatia cu fostele soacre. Cum s-a inteles cu mama Alexandrei Dinu

Invitat la podcastul lui Mihai Bobonete, Adrian Mutu a vorbit despre familia sa, dar si despre relatia lui cu soacrele.

Adrian Mutu formeaza un cuplu cu Sandra de 10 ani, femeia care i-a daruit cel de-al patrulea copil. Casnicia lor este una armonioasa si plina de momente frumoase. Adi Mutu nu are decat cuvinte de lauda la adresa sotiei sale, Sandra, si afirma ca dragostea dintre ei este foarte profunda. Fostul fotbalist are o relatie excelenta si cu soacra sa, care il rasfata mereu cu mancaruri delicioase.

„Am o relatie cu Sandra de 10 ani, suntem casatoriti de 8. Dragostea adevarata e eterna, doua persoane, atunci cand se iubesc cu adevarat, nu poti sa si urasti. Dragostea aia cu foc, cand pe oriunde o prinzi, o rupi? Nu stiu cat dureaza, nu am stat sa ma gandesc. Din punctul asta de vedere, eu cred ca sunt ok si in momentul de fata. Normal ca intervine obisnuinta. Bine, nici nu as vrea sa traiesc tot timpul butterfly-ul ala. Toti, cu cat inaintam in varsta, ar trebui sa ne gandim la tot ce am simtit noi cand eram mici, toate astea, gata, am fost acolo. Dragostea dintre mine si sotia mea e mult mai profunda, si la nivel mental”.

Inainte de a fi alaturi cu Sandra, Adrian Mutu a fost casatorit cu Alexandra Dinu. Antrenorul Rapidului a mentionat ca se intelegea bine cu mama actritei, insa era mult prea tanar pentru a intelege cum functioneaza anumite aspecte.

„Cu prima, cu mama Alexandrei, ok, eram si foarte tanar atunci, aveam 20 de ani. Cu soacra actuala, da, am (n.r. – o relatie buna). Cel mai mult imi place atunci cand gateste, sunt ficateii, face niste ficatei extraordinari. Nu stiu, cred ca e reteta ei”, a spus Adrian Mutu in podcastul lui Bobonete.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare