Vedete din Romania

#iubita catalin botezatu #catalin botezatu #dezvaluiri

Catalin Botezatu, dezvaluiri despre viitoarea lui iubita: „Tot din showbiz este”

De-a lungul timpului, Catalin Botezatu s-a iubit cu femei precum Bianca Brad, Tania Budi si Bianca Dragusanu, insa de ceva vreme el nu mai apare la bratul niciunei reprezentante a sexului frumos.

 

Celebrul designer a fost invitat recent in emisiunea lui Catalin Maruta de la PRO TV, acolo unde a vorbit despre viata lui privata, afirmand ca a fost tradat de multi oameni de-a lungul timpului si ca isi doreste sa fie fericit alaturi de o femeie pe care o simpatizeaza si pe care si-o doreste ca iubita.

Chiar daca nu a dorit sa-i spuna numele, Catalin Botezatu a dezvaluit ca este vorba despre o vedeta.

„Stiu ca foarte multa lume ma iubeste, dar as vrea sa fiu iubit pentru omul Catalin Botezatu. Pentru ca sunt un om ok… nu pentru ca am bani sau ca ii pot ajuta in anumite momente. Vezi cand e vorba de asta, ai asa un gust amar. Dar multi ma iubesc in anumite momente pentru ca ii pot ajuta. Oricum ii ajut daca pot. De multe ori ma simt singur, dar eu, de exemplu, nu pot sa spun ca am depresii. Am fost tradat de oameni carora le-am oferit foarte mult credit, in care am avut foarte multa incredere, pentru care as fi bagat mana in foc ca nu ma vor trada si m-au tradat, m-au vandut. Vorbim acum de prima parte a vietii mele, care a fost una destul de sinuoasa. Imi doresc in continuare sa fac prezentari a la grande, sa ma autodepasesc. Sa fiu sanatos, pentru ca asta este cel mai important. Daca nu esti sanatos, nu poti sa faci nimic. Si imi doresc asa un gram de fericire cu cine stiu eu si cu cine vreau eu. Ca am deja, iti dai seama ca am pe cineva in vizor. Acum nu stiu daca imi iese. La mine sunt mereu variante din astea imposibile. Nu cred ca stie ea… a vazut asa ceva. Tot din showbiz este”, a spus Catalin Botezatu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare