Vedete din Romania

#bijuterii catalin botezatu #botezat #catalin botezatu #ceasuri

Catalin Botezatu poarta ceasuri de sute de mii de euro! Cat costa bijuteriile lui

Considerat ca fiind un barbat care este mereu atent la hainele pe care le imbraca, la bijuteriile pe care le poarta si la felul in care se poarta si arata atunci cand iese pe strada, Catalin Botezatu reuseste mereu sa fie in centrul atentiei.

 

Recent, intr-un interviu pentru Viva, celebrul designer a vorbit despre ceasurile pe care le poarta, dezvaluind totodata si cat costa bijuteriile pe care le primeste de la firma a carei imagine este. Chiar daca spune ca exisa inclusiv ceasuri de un milion de euro la firma care ii ofera lui bijuteriile, Catalin Botezatu a tinut sa precizeze ca el nu are niciun ceas atat de scump.

„Nu vreau sa ma etichetez acum, dar, in general, ceasurile sunt cele mai scumpe. Daca vorbesti de bratari sau de lanturile... Dar, in general, ceasurile care depasesc 100.000, chiar 150.000 de euro. Si sunt ceasuri chiar si de un milion de euro, de la firma de la care port eu. Dar nu am un ceas de un milion de euro in clipa de fata, sa nu intelegeti asta”, a spus Catalin Botezatu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare