Vedete din Romania

#Survivor #ionut popa #ispita

Motivul pentru care Ionut Popa de la „Survivor” a refuzat sa fie ispita la „Insula Iubirii”

Ajuns in ultimii trei concurenti la Survivor Romania 2022, show castigat de Alex Delea, Ionut Popa a fost foarte iubit de public, cat a stat in show-ul de la PRO TV, iar acest lucru se vede si in prezent.

 

Dupa cum a declarat chiar el recent, intr-un interviu pentru Fanatik, Ionut Popa nu a fost doar pe placul publicului, ci a fost observat si de alte televiziuni, dare au dorit sa ii ofere contracte in diferite emisiuni. Spre exemplu, cei de la Antena 1 l-au dorit in show-ul „Insula Iubirii”, in calitate de ispita. Insa „razboinicul” a refuzat oferta!

„E adevarat, am primit propunere de la Antena 1 sa fiu ispita in sezonul 7 la «Insula Iubirii», dar am refuzat-o din mai multe motive. Ei m-au sunat sa ma duc, dar am un baietel si, desi nu mai formez un cuplu cu mamica lui, nu as vrea sa ma vada cu o alta femeie in pat. Mergeam doar daca ma lasau sa fiu eu, nu sa trebuiasca sa fac ceva anume. Pot sa ispitesc si prin felul meu de a fi, daca sunt atragator pentru cineva, nu trebuie sa urmez niste reguli. Sa fii natural e cel mai bine, indiferent de context. Nu trebuie sa ma bag cu cineva in pat sau sa fac alte lucruri. Deci, da, motivul principal pentru care am refuzat aceasta propunere este pentru ca nu vreau sa ma vada baietelul meu intr-un asemenea context. Este, totusi, un reality-show, iar eu am invatat multe despre reality-show-uri, din experienta de la Survivor. Cu mama lui David ma inteleg foarte bine, am ramas parintii lui David si atat. Nu mai avem o alta relatie in prezent. Pe plan sentimental sunt bine, sunt cu cineva acum, dar totul e la inceput. Nu stiu ce va fi pe viitor”, a spus Ionut Popa pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului