Amenajarea gradinii

#ham motocoasa #ham # motocoasa

Spatele tau iti va multumi daca folosesti intotdeauna hamul de motocoasa

Intretinerea spatiilor din jurul casei tale este foarte importanta. Cu siguranta iti doresti sa te bucuri in fiecare zi de iarba si gazon ordonate, proaspat tunse, precum si de copaci, tufisuri sau pomi ingrijiti. In plus, chiar si spatiul din fata portii tale trebuie sa arate bine pentru a putea sa te simti cu adevarat confortabil la tine acasa. Ingrijirea acestor spatii se poate face intr-o maniera usoara si eficienta doar cu ajutorul unor scule performante.

Motocoasa este una dintre sculele pentru care opteaza cei mai multi dintre proprietarii de case. O motocoasa poate taia cu precizie o multime de elemente de vegetatie. Utilizarea ei implica, insa, si eforturi fizice, iar cei care apeleaza la o astfel de scula trebuie sa aiba grija cu modul in care o folosesc, in asa fel incat sa nu isi afecteze sanatatea. Iata cum contribuie un ham motocoasa la o experienta reusita de utilizare, din toate punctele de vedere!

Hamul de motocoasa: de ce este necesar si cum te ajuta?

Motocoasa este o scula motorizata, care poate sa functioneze fie pe baza de energie electrica, fie pe benzina. In functie de specificul elementelor care necesita ingrijire, precum si de natura activitatii pe care o desfasori. Poti folosi motocoasa atat in interes personal, cat si cu scop profesional.

Oricum ar fi, trebuie sa stii ca acest instrument cantareste, de regula, intre 5 si 10 kilograme. Chiar daca nu pare o greutate foarte dificil de sustinut, kilogramele vor incepe sa atarne foarte greu in cazul in care utilizezi pentru mai multe minute echipamentul. Un ham de motocoasa este solutia pentru ca folosirea acestui obiect sa fie mai putin problematica.

Principala amenintare la care te expui atunci cand folosesti un astfel de echipament, pentru o perioada mai indelungata, este reprezentata de problemele cu spatele. Un ham te ajuta sa beneficiezi de dispunerea in mod mai eficient a greutatii motocoasei.

Concret, in loc sa puna presiune pe zona lombara, greutatea motocoasei va fi distribuita in mod mult mai sanatos pe intreaga zona a spatelui, precum si pe umeri si brate. Astfel, corpul tau o va sustine mai usor, pentru o perioada indelungata de timp, iar zona sensibila a spatelui va fi protejata.

Exista variante de ham de motocasa profesionale, precum si solutii simple, destinate amatorilor. Variantele simple se fixeaza pe un singur umar si dispun de un mecanism de eliberare rapida. Acestea au un pret mai mic decat cele profesionale, insa sunt recomandate doar pentru cei care folosesc motocoasa rar si dispun de un model care nu cantareste foarte multe kilograme.

Variantele profesionale, in schimb, se prind de spate intocmai ca hamurile obisnuite, recomandate de medici pentru indreptarea spatelui. Ele sunt produse in baza unor sisteme care garanteaza o prindere foarte eficienta si stabila. Desi pretul lor este unul mai mare decat al unui ham simplu, variantele profesionale merita pe deplin investitia, mai ales daca folosesti motocoasa in interes de serviciu.

Intra pe GeneralMotor.ro si descopera variante simple si profesionale de ham motocoasa, produse din materiale de calitate si disponibile la preturi excelente. Acestea iti vor proteja spatele si te vor ajuta sa termini mai rapid sarcinile pe care le ai de indeplinit cu ajutorul echipamentului tau preferat!

FOTO: unsplash.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului