Horoscop lunar

#decembrie 2022 #horoscop decembrie 2022 # horoscop 2022 #decembrie

Horoscop decembrie 2022! Surprize pe toate planurile in luna cadourilor

Pentru multe persoane, luna decembrie este una dintre cele mai frumoase luni din an. Insa, chiar daca unii nativi se confrunta cu greutati si probleme in viata de cuplu, altii se bucura de momente unice petrecute alaturi de cei dragi si de familie. Iata ce surprize ti-au pregatit astrele in dragoste, cariera si bani, in functie de zodie.

Berbec

Berbecii singuri au sanse mari sa intalneasca o persoana care sa le schimbe destinul si alaturi de care sa-si cladeasca viitorul. In ceea ce priveste cariera, se anunta o luna buna pentru afaceri si investitii. Banii nu vor intarzia sa apara.

Taur

Pentru Tauri, luna decembrie vine cu multa pasiune. Nativii singuri simt mai mult ca niciodata nevoia de a se implica intr-o relatie serioasa, in timp ce nativii aflati deja intr-o relatie de cuplu vor acorda mult timp partenerului. Nativii nu vor duce lipsa de bani, veniturile venind in special din colaborarile la distanta.

Gemeni

Luna decembrie vine cu vesti proaste pentru Gemeni, care este posibil sa se simta singuri si sa traiasca dezamagiri profunde. In ceea ce priveste cariera, nativii au sanse mari sa lege noi relatii si sa inceapa colaborari fructuoase. Trebuie, in schimb, sa acorde o mare atentie cheltuielilor, deoarece banii vor veni destul de greu in aceasta luna.

Rac

In decembrie Racii iau decizii profesionale bazate pe sentimente. Orice aleg in ceea ce priveste cariera se rasfrange in plan sentimental sau are legatura cu viata amoroasa. Este insa un lucru bun, deoarece este o luna numai buna pentru schimbarea jobului. Pentru alti nativi se anunta avansari in postsi prime consistente.

Leu

Pentru Lei luna decembrie se anunta a fi agreabila in plan sentimental. Se vor bucura de momente agreabile petrecute alaturi de cei dragi. In ceea ce priveste cariera, nativii vor avea parte de oportunitati de nerefuzat. Banii nu vor intarzia sa apara, fie sub forma de prime, sponsorizari sau cadouri.

Fecioara

Fecioarele pun accentul pe ratiune in luna decembrie. Acorda mai multa importanta partii practice lasand romantismul pentru alta perioada a anului. In ceea ce priveste afacerile, se anunta o luna in care calatoriile in interes de serviciu sunt o prioritate. Banii nu se vor lasa asteptati.

Balanta

Afectiunea si dorintele Balantelor  sunt stimulate de interesele profesionale si intelectuale comune. Nativii singuri vor avea parte de multe aventuri insa nu se vor implica intr-o relatie serioasa daca nu considera ca au gasit partenerul la care viseaza de o viata. In plan profesional este  o luna perfecta pentru a face un bilant si a face planuri de afaceri rentabile pentru 2017.

Scorpion

Scorpionii au parte de o viata sociala activa in luna decembrie si au sanse mari sa intalneasca o persoana care sa le atraga atentia. Pasiunea va pune stapanire pe acesti nativi in luna decembrie. La locul de munca este o luna profitabila pentru a semna noi contracte, pentru aliante sau colaborari. Totul poate merge foarte bine pentru acesti nativi, depinde doar cat de bine reusesc sa se organizeze.

Sagetator

Viata sentimentala a Sagetatorilor poate avea de suferit in luna decembrie. Pot aparea neintelegeri si diferente de opinie. In cariera, nativii dau dovada de eficienta si de o buna organizare. La finalul lunii pot aparea venituri din surse adiacente.

Capricorn

Pentru Capricorni luna decembrie se anunta a fi una incarcata de senzualitate. Romantismul si spiritul de aventura, le ofera circumstante amoroase favorabile. In ceea ce priveste cariera este o luna perfecta pentru etalarea propriilor talente. In plan financiar se anunta castiguri neasteptate.

Varsator

Varsatorii simt nevoia de intimitate in luna decembrie. Isi doresc sa-si petreaca sarbatorile in doi, undeva departe de ochii lumii. In ceea ce priveste banii, acestia isi vor face cu usurinta prezenta in viata nativilor, care se bucura de o cariera infloritoare.

Pesti

Pestii sunt mai mult axati pe partea financiara in luna cadourilor. Vor pune accentul in special pe viata profesionala pentru a se asigura ca nu duc lipsa de bani. Nativii singuri se pot indragosti de un/o coleg(a) de munca.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului