Horoscop lunar

#horoscop dragoste octombrie 2022 #octombrie 2022 #horoscop octombrie 2022 #povesti de dragoste #horoscop octombrie #despartiri

Horoscop dragoste octombrie 2022. Se infiripa noi povesti de dragoste, dar sunt asteptate si despartiri

Luna octombrie este o luna a contrastelor in ceea ce priveste iubirea. In timp ce unii nativi au sansa de a-si gasi marea iubire, altii sunt la un pas de a se desparti de partenerul de suflet. Exista cupluri care au parte de fericire si armonie, dar la polul opus se afla cele care au parte de certuri si drame. Vrei sa stii in ce barca te afli? Iata ce ti-au pregatit astrele in dragoste pentru luna octombrie 2022.

Berbec

Nativii aflati deja intr-o relatie au parte de armonie in viata de cuplu. Traiesc alaturi de partener clipe de neuitat si emotii fierbinti. Unii dintre nativi se gandesc serios la casatorie. Berbecii singuri au sanse mari sa intalneasca o persoana care sa le atraga atentia.

Taur

Octombrie este o luna favorabila calatoriilor romantice alaturi de partenerul de cuplu. Cei singuri au sanse sa intalneasca persoana visurilor lor sau sa inceapa o relatie la distanta! Cei mai multi dintre nativi isi indreapta insa atentia catre persoane bine situate ierarhic sau social, ori care se disting prin talente sau merite deosebite.

Gemeni

Pentru Gemeni, in luna octombrie, sunt favorizate calatoriile in scop romantic si idilele la distanta. Cei aflati intr-o relatie de cuplu serioasa trec prin momente de cumpana si sunt nevoiti sa ia decizii importante. Spre jumatatea lunii cand totul se mai domoleste, nativii isi indreapta atentia spre sfera financiara a vietii de cuplu.

Rac

Octombrie vine cu vesti bune pentru Raci in plan sentimental. Cei aflati intr-o relatie de cuplu se bucura de fericire sau armonie iar cei singuri au toate sansele sa-si intalneasca marea iubire, iar nativii profita de orice ocazie pentru a-si ameliora viata sentimentala. Dupa jumatatea lunii insa atmosfera din viata de cuplu a acestor nativi va deveni sobra si tensionata.

Leu

Leii simt nevoia, in luna octombrie, de a primi si a darui afectiune. Din acest motiv viata de cuplu este pe primul plan in prioritatile acestor nativi, iar toate celelalte preocupari orbiteaza in jurul relatiilor. Au insa asteptari si sperante prea mari, ceea ce poate duce la frustrari.

Fecioara

Fecioarele au parte de o luna intensa si pasionala. Nativii au tendinta de a reactioneaza pe baza instinctului si de a nu accepta niciun refuz. Pot deveni adesea posesivi si autoritari in viata de cuplu. Cei singuri au parte de aventuri de incendiare si simt nevoia de a-si gasi un partener stabil alaturi de care sa inceapa o relatie de durata.

Balanta

In viata de cuplu Balantele au parte de provocari, schimbari si conflicte. Se anunta evenimente importante in viata de cuplu a acestor nativi. Dupa jumatatea lunii insa lucrurile se linistesc, iar nativii se pot bucura de o atmosfera optimista si vesela.

Scorpion

Luna octombrie este o luna prielnica infiriparii unor noi relatii si consolidarii relatiilor deja existente. Calatoriile si drumurile le pot scoate in cale Leilor persoane deosebite alaturi de care pot incepe o frumoasa poveste de dragoste. Nativii au astfel parte de noroc si impliniri sufletesti in viata de cuplu.

Sagetator

Sagetatorii au parte de o luna pasionala in plan amoros, si traiesc clipe de neuitat alaturi de partenrul de cuplu. In acelasi timp insa, realtiile acestor nativi pot degenera certuri in viata de cuplu si conjunturi nefavorabile. Nativii singuri au sanse mari sa traiasca aventuri de-o noapte ce le vor ramane intiparite in minte multa vreme.

Capricorn

Sentimentele acestor nativi sunt domninate in aceasta luna de interesele materiale. Romantismul pare sa dispara, Capricornii fiind mai rationali ca niciodata in viata de cuplu, mai ales in ceea ce priveste cheltuielile si achizitionarea de bunuri pentru casa. Din acest motiv pot aparea multe momente tensionate in viata de cuplu.

Varsator

Varsatorii care se afla deja intr-o relatie au parte de o atmosfera calda, senzuala si vesela in luna octombrie. Nativii se bucura de momente fericite in viata de cuplu, cum nu au mai trait de multa vreme. Cu toate acestea pot aparea unele neintelegeri din cauza banilor. Cei singuri au sanse mari sa inceapa noi relatii chiar daca nu sunt de durata.

Pesti

Pestii au parte de multe aventuri luna aceasta. Nativii aflati deja intr-o relatie trebuie sa fie prudenti daca nu vor sa-si asume riscul de a fi prinsi de parteneri. Impulsurile sexuale sunt foarte mari iar riscurile si mai mari, ceea ce poate duce la dezechilibre si frustrari.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului