Machiaj & Cosmetica

#lampa unghii #manichiura #unghii

Esti in cautarea unei lampi care sa te ajute sa obtii unghii perfecte? O gasesti la Creative Nails

Chiar daca produsele pe care le folosesti in realizarea manichiurii joaca un rol important in felul in care arata si se mentine rezultatul final, rezistenta este data cu adevarat de utilizarea unei lampi pentru unghii. Polimerizarea este o etapa indispensabila din proces care influenteaza felul in care se asaza produsul pe unghie si cum se usuca, iar utilizarea ojelor semipermanente si a gelurilor devine imposibila in absenta acesteia. Din acest considerent, este foarte important sa stii sa alegi lampa in functie de propriile nevoi si sa obtii astfel rezultatele dorite. Intra pe site-ul Creative Nails, navigheaza printre optiunile de lampi cu ultraviolete pentru unghii si selecteaza acel model care bifeaza toate criteriile pe care ti le-ai setat.

 

Cum alegi lampa potrivita pentru o manichiura perfecta?

Fiecare decizie pe care o iei in conceperea kitului pentru manichiura este foarte importanta pentru ca influenteaza direct rezultatele pe care le vei obtine. De aceea este necesar sa iti cunosti nevoile si mai apoi sa faci trierea intre optiuni in functie de acestea. Lampa este dispozitivul care dicteaza foarte multe dintre aspectele manichiurii pe care o vei obtine. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta in luarea unei decizii optime:

Stabileste in ce mod o vei utiliza

Pentru a sti cu exactitate in ce model merita sa investesti este necesar sa stii de la inceput daca o vei folosi doar pentru a-ti face manichiura proprie sau pentru servicii pe care le oferi clientelor. Pentru prima situatie, un model de dimensiuni reduse, cu putere medie se dovedeste a fi suficient. In schimb, pentru uzul profesional vei avea nevoie de o lampa cat se poate de performanta si sigura, cu putere mare de polimerizare, care te va ajuta sa reduci timpul de lucru, fara sa afecteze rezultatul.

UV sau LED – care este mai buna?

Primul model de lampa dezvoltat a fost unul LED, revolutionand tot ce se stia pana atunci despre manichiura. In prezent, insa, variantele cu ultraviolete se dovedesc a fi mult mai eficiente datorita faptului ca sunt mai rapide, asigura o uscare uniforma a produsului si nu prezinta riscuri pentru unghie. Nu se supraincalzesc si sporesc confortul, fiind optiunea recomandata pentru oricine doreste sa realizeze unghii semi sau cu gel.

Modul de alimentare influenteaza performanta utilizarii lampii

Poti opta fie pentru o lampa cu baterii sau cu alimentare la priza si daca, spre exemplu, o vei amplasa intr-un salon intr-o pozitie permanenta, lampa electrica este varianta ideala, asigurand si o putere mai mare de uscare. Pe de alta parte, lampile cu baterii sunt perfecte pentru uzul personal si situatiile in care vrei sa iti poti face unghiile oriunde te-ai afla, fara sa fii limitata de conditiile din jur.

Descopera ofertele avantajoase pentru lampi UV care te asteapta la Creative Nails

Creative Nails este magazinul profesional de produse si dispozitive pentru manichiura de unde iti vei putea achizitiona tot ce ai nevoie in schimbul unor preturi foarte accesibile. Te asteapta branduri de renume cu oferte de nerefuzat pentru a putea experimenta calitatea impresionanta a acestora. Comanzi simplu si rapid, urmand pasii indicati pe site si te bucuri de livrare rapida direct la tine la usa. Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 550 de lei, iar in cazul in care produsele primite nu corespund cerintelor tale, ai la dispozitie 14 zile pentru a face retur, astfel ca te bucuri de libertate si flexibilitate maxima. 

Investeste intr-o lampa UV de calitate superioara si rezultatele tale se vor imbunatati imediat!

FOTO: creative-nails.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare