Vedete din Romania

# sarcina theo rose #theo rose #lia bugnar

Cum a reactionat Lia Bugnar cand a fost intrebata de sarcina lui Theo Rose: „Sunt multe lucruri delicate”

Timp de mai multi ani, Lia Bugnar a format un cuplu cu Anghel Damian, insa relatia celor doi s-a destramat in acest an. Iar in acelasi timp si Theo Rose a ramas singura, dupa ce a pus capat povestii de iubire pe care o avea cu Alex Leonte, nepotul lui Nea’ Marin de la Antena 1.

 

Si, cum amandoi au ramas singuri, Anghel Damian si Theo Rose, care s-au cunoscut pe platourile de filmare de la serialul „Clanul”, difuzat de PRO TV, au devenit un cuplu in viata reala. Mai mult decat atat, frumoasa cantareata, care intre timp a devenit si actrita, a dezvaluit recent ca deja este insarcinata. La doar cateva luni de cand a inceput relatia cu regizorul.

Prezenti la un eveniment monden, jurnalistii de la Click s-au intalnit cu Lia Bugnar si nu au putut sa nu o intrebe ce parere are despre relatia lui Anghel Damian cu Theo Rose, dar si despre faptul ca artista este insarcinata.

„Eu nu am vorbit in viata mea cu Theo Rose. Presupun ca ne referim la acea fata care joaca in Clanul, nu? Si care canta, nu? Eu sunt scenarist, eu stau acasa si scriu, nu prea am legatura cu actorii din serial, decat cu cei cu care ma stiam de mai demult. Ei imi mai scriu si imi multumesc pentru diverse lucruri. Cu actrita din rolul Vera nu am o relatie. Si, in afara de asta, ati vorbit de o sarcina? Cred ca orice lucru de inceput are delicatetea lui, timiditatea lui si cred ca nu trebuie pus pe toate tarabele, pentru ca este mai bine sa mergi pe burta la astea, deoarece lucrurile trebuie sa se intample asa cum trebuie. Nu trebuie sa fie un subiect de ziar sarcina lui Theo Rose, pentru ca sunt atat de multe lucruri delicate la o asemenea situatie si trebuie lasate sa se intample in felul lor, in armonia lor”, a spus Lia Bugnar pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare